Informatie

PG-HCafe-001Aanvullende informatie cursussen en workshops
De cursussen/ workshops worden gegeven in kleine groepjes, zodat iedere cursist voldoende begeleiding krijgt. In een huiselijke en ontspannen sfeer leer je nieuwe technieken en ben je fijn een avondje uit. Je kan je alleen inschrijven of gezellig samen met een vriendin, collega of zus deelnemen. Via het contactformulier of telefonisch kan je jezelf aanmelden voor een cursus/ workshop of een datum prikken met een groep. Via de mail ontvang je daarna de bevestiging.
Betaling kan vooraf door het bedrag over te maken of contant bij aanvang van de cursus/ workshop.

De workshops worden gegeven in groepjes van 3 tot 6 personen, deelname is enkel mogelijk na bevestiging van ons. Mocht een workshop onverhoopt niet doorgaan, dan hoor je dit tijdig.

Wij hopen natuurlijk dat je na het volgen van een workshop bij ons zo enthousiast bent geworden, dat je thuis zelf ook aan de slag gegaan bent. Wij vinden het erg leuk om te zien wat er uit jullie handen komt en zien graag foto’s. Als je wilt, plaatsen we deze foto ook op onze facebookpagina.

Workshop op locatie?
Wil je een workshop op een locatie naar jouw keuze boeken? Bijvoorbeeld bij jou thuis of in een eetcafe? (bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest, dagje met vriendinnen/ collega’s, etc.) Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Losse technieklessen
Wil of kan je niet deelnemen in een groep, dan kan je bij mij terecht voor losse technieklessen.
Wil je een bepaalde techniek leren of heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij een bepaald patroon?
Neem contact met me op om de opties te bespreken.

Handgemaakte items op bestelling
Wij verkopen ook handgemaakte items. Je kan iets kiezen uit ‘de winkel’ of je wensen aan ons doorgeven. Alle items worden handgemaakt en zijn uniek, dat houdt in dat het niet altijd mogelijk is om 2 of meer dezelfde stuks te maken (denk aan garen van een ander verfbad, een andere knoop als sluiting, etc). Dat betekent dat jij echt de enige bent met dat item! We bespreken van te voren samen met jou je wensen, de totale kosten (item + eventuele verzendkosten) en de levertermijn zodat je precies weet waar je aan aan toe bent.

Prijzen
Voor meer informatie kan je kijken in onze prijslijst

Atelier Puur Geluk
OSS (Noord-Brabant, centraal gelegen tussen Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven)

Email: puur-geluk@live.nl
Mobiel: 06 81484261

Advertenties